رفتن به محتوا رفتن به نوار کناری رفتن به فوتر

طرز تهیه پیتزا سیب زمینی+ ترفندهای خوشمزه شدن آن

اگر فکر می‌کنید که بدون خمیر پیتزا نمی‌توانید یک پیتزای خوشمزه و لذیذ درست کنید، خب این مطلب را بخوانید تا روش تهیه یک مدل پیتزای فوق‌العاده را به شما بگوییم!

روش تهیه پیتزا سیب زمینی

شما هم تا به حال به مواد اولیه موجود در یخچال‌تان نگاه کرده و با خود گفته‌اید «ای کاش خمیر پیتزا داشتم تا پیتزا درست کنم!» و فقط به دلیل نداشتن خمیر پیتزا از درست‌کردن این غذای خوشمزه و فوری منصرف شده‌اید؟ اگر جواب‌تان مثبت است، این مقاله از به‌روز مگ (مجله به‌روز مارت) را بخوانید که روش تهیه پیتزا سیب زمینی بدون خمیر را با هم مرور کنیم.

فهرست مطالب
    برای شروع تولید فهرست مطالب ، یک هدر اضافه کنید

    مواد اولیه لازم برای تهیه پیتزا سیب زمینی بدون خمیر

    پیش از هر چیز، باید مواد اولیه لازم برای این پیتزا را تهیه کنید:

    مواد لازم مقدار لینک تهیه مواد اولیه
    سیب‌زمینی 2 عدد بزرگ مشاهده
    آرد نخودچی 2 قاشق مرباخوری مشاهده
    پنیر پیتزا به مقدار دلخواه مشاهده
    مواد میانی پیتزا به دلخواه خودتان ----
    کره 50 گرم مشاهده
    سس کچاپ به میزان لازم مشاهده
    نمک و ادویه به میزان لازم مشاهده

    طرز تهیه پیتزا سیب زمینی در سه مرحله

    طرز تهیه پیتزا سیب زمینی بسیار آسان است و معمولا همه مواد اولیه گفته شده برای درست کردن این پیتزا در خانه به‌راحتی یافت می‌شود. البته اگر هر کدام از این مواد اولیه را در خانه نداشته و البته زمان و حوصله خرید حضوری را هم ندارید، یک روش راحت برای شما وجود دارد: خرید از بازار آنلاین به‌روز مارت!

    در فروشگاه اینترنتی به‌روز مارت همه محصولات غذایی، از انواع برندها و با قیمت‌های متنوع در یک مکان واحد، در اختیار شما قرار دارند. می‌توانید تنها با چند کلیک، انواع مواد غذایی را با هم مقایسه کرده و بهترین محصولات غذایی را با مناسب‌ترین قیمت، بخرید. ارسال همه مواد غذایی با ماشین یخچال‌دار، یکی از مهم‌ترین مزیت‌های خرید از فروشگاه آنلاین به‌روز مارت است.

    مرحله اول: آماده کردن خمیر سیب زمینی

    آماده سازی خمیر پیتزا سیب زمینی

    این مدل پیتزا بدون خمیر را می‌توانید به چند شکل درست کنید:

    • سیب زمینی‌ها را خلالی کرده و در کره سرخ کنید. سپس آن‌ها را در سطح قالب بگذارید و مواد پیتزا را روی آن بگذارید.
    • سیب زمینی‌ها را با کره و نمک و آویشن، رومال کرده و تنوری کنید. از تکه‌های سیب زمینی تنوری به‌عنوان خمیر پیتزا استفاده نمایید.
    • سیب‌ زمینی‌ها را آب‌پز کرده و موادی مثل کوکوی سیب‌زمینی درست کنید و از آن به‌عنوان خمیر استفاده نمایید.
    • سیب زمینی‌های خام را رنده کرده و با مقداری مواد اولیه دیگر ترکیب کنید و همانند یک خمیر پیتزای معمولی، از آن استفاده نمایید.

    از آن‌جا که طرز تهیه پیتزا با سیب زمینی سرخ‌ کرده یا تنوری و حتی آب‌پز، خیلی واضح و البته خیلی راحت است، روش چهارم یعنی درست کردن خمیر با استفاده از سیب زمینی رنده شده را به شما آموزش می‌دهیم.

    برای این کار، ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. پس از آن سیب زمینی‌ها را پوست گرفته و آن‌ها را رنده کنید. البته می‌توانید آن‌ها را در غذاساز ریخته و کاملا ریز کنید. در یک ظرف بزرگ، آب سیب زمینی‌ها را کاملا بگیرید. آب سیب زمینی‌ها را کنار بگذارید تا ته‌نشین شود.

    به سیب زمینی‌ها رنده شده بدون آب، نمک، فلفل سیاه و آویشن بزنید. دو قاشق آرد نخودچی هم به سیب زمینی‌ها اضافه کرده و سپس به سراغ آب سیب زمینی بروید. آب سیب زمینی پس از ته‌نشین شدن، مقدار زیادی نشاسته خواهد داشت. ظرف را بدون تکان‌های شدید، کج کنید تا آب‌ها بریزند و سپس نشاسته موجود را جمع کرده و به سیب زمینی‌ها اضافه کنید. این کار باعث می‌شود که خمیر سیب زمینی شما پس از پخت، بسیار تردتر شود.

    خمیر سیب زمینی را ورز دهید و پس از آن، خمیر را در قالب پیتزای کره‌مال شده، پهن کنید. قالب را در فر بگذارید و پس از 10 الی 20 دقیقه و با کمی تغییر رنگ سیب زمینی‌ها، خمیر پیتزای سیب زمینی شما آماده شده است.

    این مدل خمیر، برخلاف خمیرهای معمولی، به استراحت و دو برابر شدن حجم نیاز ندارد. البته اگر دوست دارید خمیر معمولی پیتزا را هم در خانه درست کنید، می‌توانید از مطلب «طرز تهیه خمیر خانگی پیتزا و ترفندهای مهم آن»، کمک گرفته و یک خمیر ترد، خوشمزه و سریع را برای خود و خانواده‌تان آماده نمایید.

    مرحله دوم: آماده‌سازی مواد میانی پیتزا

    مواد میانی یا همان تاپینگ پیتزا، کاملا به شما و سلیقه‌تان بستگی دارد. اگر هوس یک پیتزای مرغ و قارچ کرده‌اید، سینه مرغ را آب‌پز کنید و با ترکیب آن با دیگر سبزیجات و قارچ و مخلفات، یک پیتزای خوشمزه سیب زمینی با تاپینگ مرغ و قارچ درست کنید. البته اگر می‌خواهید که پیتزای شما کاملا گیاهی باشد، همه سبزیجات خوشمزه و مناسب پیتزا مثل قارچ، گوجه، فلفل دلمه، ذرت و هویج را با هم ترکیب کرده و یک پیتزای مخلوط گیاهی درست کنید.

    علاوه بر همه این موارد، می‌توانید از مواد میانی پیتزای گوشت و قارچ هم استفاده کنید. درست‌کردن این مواد میانی، بسیار راحت است و در مطلب «طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ خانگی»، مراحل تهیه آن را به‌صورت کامل توضیح دادیم.

    مواد میانی پیتزای خود را آماده کرده و به‌سرعت به مرحله بعدی بروید.

    مرحله سوم: پختن پیتزای سیب زمینی

    روش پختن پیتزا سیب زمینی

    در صورتی که خلال‌های سیب زمینی را سرخ کرده و می‌خواهید به‌عنوان خمیر از آن‌ها استفاده کنید و یا اینکه خمیر ترد سیب زمینی رنده شده را آماده کرده‌اید، این‌جا دیگر کار چندانی برای انجام دادن باقی نمانده است. فقط کافی است یک لایه سس کچاپ روی سیب زمینی‌ها بریزید. مواد میانی پیتزا را روی آن قرار دهید و در مرحله آخر، یک لایه پنیر پیتزا روی همه آن‌ها بریزید.

    پنیر پیتزای بیشتر در این مرحله، به‌معنای پیتزای خوشمزه‌تر است و اگر دلتان می‌خواهد پیتزای فوق‌العاده‌ای داشته باشید، این‌جا یک لایه ضخیم‌تر از پنیر پیتزا بزنید. البته ممکن است که به دلیل چربی و کالری بسیار زیاد پنیر پیتزا، از انجام این کار منصرف شوید که در این صورت، استفاده از پنیر پیتزای خانگی را به شما پیشنهاد می‌کنیم. تهیه این پنیر خانگی خوشمزه و کش‌دار، چندان سخت نیست و فقط باید مراحل گفته شده در مطلب «طرز تهیه پنیر پیتزای خانگی» را دنبال کنید.

    چند تکه زیتون یا قارچ روی لایه پنیری پیتزای خود بگذارید و آن را داخل فر قرار دهید. پس از آب شدن پنیر و طلایی شدن لبه‌های خمیر سیب زمینی، گریل را برای 2 تا 4 دقیقه روشن کنید تا سطح رویی پیتزا نیز طلایی شود.

    در صورتی که می‌خواهید پیتزا سیب زمینی بدون فر درست کنید، ابتدا خمیر را هم در همان تابه و بدون مواد میانی کمی حرارت دهید و با نیم‌پز شدن خمیر، مواد میانی را روی آن قرار داده و ماهیتابه را روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید. در ماهیتابه را ببندید و تا آب شدن پنیرها صبر کنید.

    پیتزا سیب زمینی بدون خمیر شما، آماده است. نوش جان!

    شما پیتزا سیب زمینی را چطور درست می‌کنید؟

    شما برای درست کردن این مدل پیتزا، از سیب زمینی سرخ‌کرده استفاده می‌کنید یا تنوری؟ تا به حال روش‌های دیگر مثل آبپز کردن سیب زمینی و یا رنده کردن آن را امتحان کرده‌اید؟

    سیب زمینی را به هر شکلی و با هر مدلی، می‌توانید به‌عنوان لایه اولیه و خمیر پیتزا استفاده کنید. در این مقاله از به‌روز مگ (مجله به‌روز مارت)، روش رنده کردن سیب زمینی خام و استفاده از آن به‌عنوان خمیر را با هم مرور کردیم. این مدل پیتزا همان تردی خمیر معمولی را خواهد داشت و به همین دلیل، طرفداران زیادی دارد. امیدواریم از این دستور هم استفاده کرده و ترفندهای خود برای بهتر شدن طعم آن را با ما هم در میان بگذارید.

    ارسال نظر